У Харкові та області почав діяти новий графік обмеження електропостачання

У Харківській області не планують вводити аварійні графіки обмеження електропостачання

У понеділок, 21 листопада, у Харкові та області застосовують планові відключення електроенергії. Обмеження впроваджують з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію НЕК “Укренерго”. 

У компанії зазначили, що протягом вихідних днів енергетикам вдалося дещо пом’якшити обмеження споживання. Додаткові аварійні відключення не прогнозуються.

В “Укренерго” нагадали, що графіки погодинних відключень складають та застосовують обленерго. 

В АТ “Харківобленерго” оновили графіки погодинних відключень електроенергії. Цього тижня постачання електроенергії обмежуватимуть по три години на добу. Наприклад, тим, хто минулого тижня був без світла з 12:00 до 15:00, цього тижня електроенергію вимкнуть з 13:00 до 16:00.

Ознайомитися з оновленим графіком вимкнення світла можна за посиланням.  Щоб знайти в графіку потрібну адресу, потрібно затиснути Ctrl+F на клавіатурі, після цього у верхньому правому куті зʼявиться пошуковий рядок.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Харківській області розгорнуть пункти обігріву на випадок припинення теплопостачання у результаті пошкодження об’єктів критичної інфраструктури ворожими обстрілами. Територіальними громадами області на сьогодні  визначені для роботи в зимовий період 580 стаціонарних пунктів обігріву населення. Директор Департаменту цивільного захисту ХОВА Іван Сокол зазначив, що  стаціонарні пункти обігріву потрібно укомплектувати опалювальними приладами, запасами продуктів, питної води та всім необхідним для забезпечення санітарно-гігієнічних норм.



Джерело: https://t.me/Ukrenergo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися