На Харківщині окупанти зруйнували багатоквартирний будинок (ФОТО)

У Харківській області внаслідок ракетного обстрілу загинула прокурор

У неділю, 20 листопада, близько 22:20 російські військові завдали ракетного удару по смт Шевченкове. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Ракета вдарила у двоповерховий 16-квартирний будинок. У результаті обстрілу будівля отримала часткові руйнування. Ракетним обстрілом також були пошкоджені сусідній будинок та школу. У квартирі загинула прокурор Шевченківського відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області.  

У результаті ворожої атаки також було поранено 65-річного чоловіка.

Прокурори Харківщини розпочали досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ст. 438 КК України).

Загалом російські військові щодня вдаються до терору мирного населення Харківщини.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що прокурори відвідали хлопчика, який вижив під час розстрілу автомобільної колони російськими окупантами.

Батьки малюка стали жертвами російської агресії – вони загинули під час обстрілу колони поблизу села Курилівка. Зараз дитина мешкає з бабусею. Працівники прокуратури спільно з колегами з Тернопільської області відвідали хлопчика та привезли родині необхідні речі – ліки, теплий одяг, підгузки, дитяче харчування, побутову хімію тощо. Хлопчик перебуває у безпеці та почувається добре.

У прокуратурі нагадали про трагедію, яка трапилася на Харківщині. 25 вересня правоохоронці поблизу села Курилівка Куп’янського району знайшли колону з шести автівок, яку розстріляли російські військові. Тоді загинуло 26 осіб.




https://t.me/prokuratura_kharkiv



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися