В одному із селищ на Харківщині відновили електропостачання після обстрілу

Внаслідок ворожого обстрілу без електроенергії залишалося близько 800 споживачів

У результаті ворожого обстрілу 20 листопада було знеструмлено частину селища Шевченкове Куп'янського району. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Ракетним ударом було пошкоджено високовольтну лінію 10 кВ та лінії 0,4 кВ. Знеструмленими залишалися близько 800 жителів населеного пункту. 

Спеціалісти "Харківобленерго" оперативно відремонтували пошкодження і по обіді 21 листопада відновили постачання електроенергії у знеструмлені будинки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у неділю, 20 листопада, близько 22:20 російські військові завдали ракетного удару по смт Шевченкове. Ракета вдарила у двоповерховий 16-квартирний будинок. У результаті обстрілу будівля отримала часткові руйнування. Ракетним обстрілом також були пошкоджені сусідній будинок та школу. У квартирі загинула прокурор Шевченківського відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області. У результаті ворожої атаки також було поранено 65-річного чоловіка.

У результаті ворожої атаки загинула прокурор Олена Маслич. Керівництво та колектив Харківської обласної прокуратури глибоко сумує через втрату — загибель прокурора Шевченківського відділу Куп’янської окружної прокуратури Харківської області Олени Олександрівни Маслич. Прокурор померла у власній квартирі 20 листопада.

Олена Олександрівна після звільнення населеного пункту від окупантів віддано працювала, щоб документувати злочини російських військових на території району.  Олена Маслич пропрацювала в органах прокуратури України 10 років. У жінки лишився 15-річний син.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися