Обмеження споживання електроенергії 22 листопада (ГРАФІК)

Адреси та час відключення можна подивитися за посиланням.

Сьогодні, 22 листопада, з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України будуть застосовані планові відключення. Це стосується також Харкова та Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Так, у енергокомпанії повідомляють, що енергетики продовжують робити все можливе для відновлення сталого енергоживлення у ваші домівки.

"Українська енергосистема все ще повністю не оговталася від 6 хвиль ракетних ударів і не може працювати на повну потужність", – зазначають в "Укренерго".

Нагадаємо, що 21 листопада почав діяти новий графік відключень електроенергії у Харкові та Харківській області. Графік складається з 12 черг, з 7:00 до 22:00, та діятиме до 27 листопада. З адресами та часом відключення саме вашого будинку можна ознайомитися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області відновили ще одну переправу: де можна проїхати. Міст зруйнували рашисти під час окупації частини Харківської області.

У Боровій відновили проїзд через річку Борова у напрямку Новоселівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради. Силами ДП "Дороги Харківщини" було побудовано переправу на місці зруйнованого окупантами містка по вулиці Кооперативній у Боровій. Переправа відкрита для проїзду автомобільним транспортом та з‘єднує різні частини селища.

У Харківській області 39-річна жінка почала задихатися та ледь не померла. Молода жінка була у стані клінічної смерті.

У Харківській області через потрапляння стороннього предмету молода жінка почала задихатися та впала у стан клінічної смерті. Життя їй врятували медики "екстренки". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Так, асфіксія внаслідок стороннього тіла стала причиною клінічної смерті 39-річної мешканки Дергачівського району Харківщини. Та завдяки оперативним та високопрофесійним діям бригади ЕМД 1004 у складі фельдшера Марини Косачової, медичної сестри Олени Марозене та водія Ігора Ушакова, життя молодої жінки було врятоване.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися