У Харківській області відновили ще одну переправу: де можна проїхати

Міст зруйнували рашисти під час окупації частини Харківської області.

У Боровій відновили проїзд через річку Борова у напрямку Новоселівки. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Борівської селищної ради.

Силами ДП "Дороги Харківщини" було побудовано переправу на місці зруйнованого окупантами містка по вулиці Кооперативній у Боровій. Переправа відкрита для проїзду автомобільним транспортом та з‘єднує різні частини селища.

Jzn6PmQnfV9iEkFDbowv3Mgbd.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:
У Харківській області 39-річна жінка почала задихатися та ледь не померла: деталі. Молода жінка була у стані клінічної смерті.

У Харківській області через потрапляння стороннього предмету молода жінка почала задихатися та впала у стан клінічної смерті. Життя їй врятували медики "екстренки". Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф".

Так, асфіксія внаслідок стороннього тіла стала причиною клінічної смерті 39-річної мешканки Дергачівського району Харківщини. Та завдяки оперативним та високопрофесійним діям бригади ЕМД 1004 у складі фельдшера Марини Косачової, медичної сестри Олени Марозене та водія Ігора Ушакова, життя молодої жінки було врятоване.

На Харківщині горіла церква: вогонь намагалися загасити 18 рятувальників (ФОТО). Храм загорівся не через обстріли окупантів.

Учора о 12:26 на номер "Служби спасіння" надійшло повідомлення про пожежу за адресою: Ізюмський район, смт. Андріївка, вул. Центральна. Вогнем був охоплений православний Храм. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію обласного главка ДСНС.

Гасити пожежу прибули рятувальники 42-ї, 15-ї Державних пожежно-рятувальних частин ДСНС та місцева пожежна команда Андріївки. Пожежники встановили, що в Храмі Різдва Пресвятої Богородиці горить дах на площі пожежі 80 кв.м. Вогонь було локалізовано о 13:12 та ліквідували пожежу о 15:37. До гасіння пожежі залучалися 18 чоловік особового складу ДСНС та 4 одиниці техніки.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися