Прокуратура Харківщини показала наслідки нічних «прильотів» (ФОТО)

Ворожий обстріл стався учора ввечері.

21 листопада ввечері російські збройні сили обстріляли ракетами та артилерією житлові квартали Харківської області. Вибухи було чутно навіть у обласному центрі. Наслідки терору рашистів показали в обласній прокуратурі, повідомляють "Коментарі. Харків".

Повдомляється, що окупанти вкотре обстріляли житловий сектор м. Вовчанськ: повністю зруйновано житловий будинок. Отримали поранення двоє мирних мешканців: 57-річна жінка та 60-річний чоловік. Попередньо, російські військові обстріляли місто з РСЗВ "Град".

Близько 20:50 ворог завдав ракетного удару по м. Чугуїв. Попередньо, ракетами С-300, випущеними з території Бєлгородської області РФ. Пошкоджено житловий будинок, зруйновано прибудову.

Минулої доби військові ЗС РФ обстрілювали і м. Куп‘янськ: пошкоджено приватні будинки.

Для забезпечення належного розслідування російських воєнних злочинів прокурорами спільно зі слідчими поліціі проводяться необхідні слідчі дії.

2lzjwZ5IV95ggyH8jwcYhAAEl.jpg

O2iEetlYSdERF7yH5AJF3HlqD.jpg

s1_St9wGgTpvThJ0SRfV0s1Wd.jpg

zoXr6fIe0-fNHG1ufhYvU9eSL.jpg

m_ABZ9TRFhTEQ8xrPmsjPsHo5.jpg

91oY52r7xbdYe9-kbTG2mTgYK.jpg

7umpUMvElGSI5iyyx42WCpGs3.jpg

l0HKoeReGyXbdkU75dtY_DVcr.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора ввечері харків’яни чули вибухи: обстріл зруйнував житловий будинок. Росіяни обстріляли мирних мешканців з РСЗВ. Учора ввечері мешканці Харкова та області чули потужні вибухи. Близько 20:50 спостерігачі у місцевих телеграм-каналах писали про вильоти ракет з російського Бєлгороду та про "прильоти" в області. Вже о 21:00 начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав про постраждалих.

Крім того, залишається високою мінна небезпека. У с. Пришиб, що в Ізюмському районі, підірвався на міні 50-річний чоловік. На жаль, загинув на місці. За добу піротехніки в області ліквідували 122 вибухонебезпечних предметів.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися