Обстріл Харківщини 22 листопада: деталі та наслідки

Окупанти вдарили по житловим секторам Харківської області.

Російські збройні сили продовжують обстрілювати мирне населення Харківської області. Орог наносить удари по людям із артилерії та РСЗВ. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Так, після 17 години окупанти завдали ударів із РСЗВ по Вовчанську. Внаслідок попадання в житловий сектор госпіталізовані з пораненнями двоє людей: 57-річна жінка та 60-річний чоловік, стан постраждалих середній.

Близько 21 години росіяни ракетами вдарили по Чугуєву. Пошкоджені двоповерховий приватний будинок, зруйновано гараж, господарчі споруди, кілька автомобілів. Без постраждалих.

Залишається високою мінна небезпека. У с. Пришиб, що в Ізюмському районі, підірвався на міні 50-річний чоловік. На жаль, загинув на місці.

За добу піротехніки в області ліквідували 122 вибухонебезпечних предметів.

h2LIDKZJKoAwrYk87RiRFLzSg.jpg

1uigQRbPBh4nsuyaV9xcS-VCW.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Учора ввечері харків’яни чули вибухи: обстріл зруйнував житловий будинок. Росіяни обстріляли мирних мешканців з РСЗВ.

Учора ввечері мешканці Харкова та області чули потужні вибухи. Близько 20:50 спостерігачі у місцевих телеграм-каналах писали про вильоти ракет з російського Бєлгороду та про "прильоти" в області. Вже о 21:00 начальник Харківської ОВА написав про постраждалих.

Так, російські снаряди вдарили по Вовчанську. Внаслідок обстрілів із РСЗВ постраждали мирні мешканці.

Окупанти вдарили із реактивних систем залпового вогню просто по житловому сектору.

Поранення попередньо отримали двоє людей: 57-річна жінка та 60-річний чоловік. Обоє були госпіталізовані, отримали вибухові травми та осколкові поранення. Їхній стан медики оцінюють як середній.

Обмеження споживання електроенергії 22 листопада (ГРАФІК). Адреси та час відключення можна подивитися за посиланням.

Сьогодні, 22 листопада, з 00:00 до 24:00 у всіх регіонах України будуть застосовані планові відключення. Це стосується також Харкова та Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" із посиланням на інформацію НЕК "Укренерго".

Нагадаємо, що 21 листопада почав діяти новий графік відключень електроенергії у Харкові та Харківській області. Графік складається з 12 черг, з 7:00 до 22:00, та діятиме до 27 листопада. З адресами та часом відключення саме вашого будинку можна ознайомитися за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися