Як живе дівчинка, врятована під час обстрілу автомобільної колони на Харківщині (ФОТО)

Дитина живе з бабусею, її батьки загинули від рук окупантів

Прокурори та правоохоронці завітали в гості до дівчинки, яка вижила під час обстрілу окупантами автомобільної колони мирних жителів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.

Трагедія сталася поблизу села Курилівка, коли місцеві мешканці намагалися евакуюватися на власному транспорті. Батьки дівчинки загинули під час розстрілу. Зараз дитина проживає зі своєю бабусею.

Правоохоронці привезли сім'ї ліки, теплий одяг, харчові продукти, іграшки, побутову хімію тощо.

“Кожна дитина заслуговує на щасливе дитинство та світле майбутнє. Окупанти позбавлені моралі, але ми вистоїмо та переможемо. Місія прокурорів — захистити та допомогти найменшим українцям”, – зазначили в прокуратурі..

Поблизу села Курилівка Куп’янського району 25 вересня правоохоронці виявили колону з шести автівок, яку розстріляли ЗС РФ. Від рук окупантів загинуло 26 людей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що під час розстрілу автомобільної колони російськими окупантами вижила ще одна дитина – маленький хлопчик. Батьки малюка стали жертвами російської агресії – вони загинули під час обстрілу колони. Зараз дитина мешкає з бабусею. Працівники прокуратури спільно з колегами з Тернопільської області відвідали хлопчика та привезли родині необхідні речі – ліки, теплий одяг, підгузки, дитяче харчування, побутову хімію тощо. Хлопчик перебуває у безпеці та почувається добре.

Наразі проводяться слідчі дії в рамках кримінального провадження за фактом порушення та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися