У Харківській області окупанти обстріляли ракетами дитячий садок та лікарню (ФОТО)

Ракетами, артилерією, мінометами та безпілотниками росіяни обстрілюють область.

Окупанти продовжують обстрілювати з артилерії населені пункти Куп’янського, Харківського, Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова станом на 25 листопада.

Рашисти вдарили артилерією по Вовчанську, пошкоджено житловий будинок. Госпіталізований із пораненням чоловік 66 років.

Вночі та зранку росіяни завдали ударів ракетами С-300 по Куп’янську. Є влучання на території дитячого садка та медичної установи. Попередньо – без постраждалих.

У Вовчанську 69-річний чоловік підірвався на міні, госпіталізований із осколковими пораненнями.

wxBzn5lbVhoOcwfKOxX_SqFqu.jpg

WI49e8NNW5wnEiv59Uq-WgmsU.jpg

_jfQg2CaqJe7HRYT0c100mI0C.jpg

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області росіяни вели обстріл з ударних безпілотників. Більше десяти населених пунктів зазнали ураження з різних типів зброї.

Ворожі російські війська продовжують обстрілювати прифронтові населені пункти Харківської області. Обстріл ведеться безпосередньо з прикордонних районів Бєлгородської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

Так, протягом доби з 24 на 25 листопада вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Харківської області. На Слобожанському напрямку противник здійснив обстріли з артилерії різних типів та мінометів по районах населених пунктів Гур’їв, Стрілеча, Липці, Красне, Зелене, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Фиголівка і Дворічна Харківської області. Поблизу Зеленого задіяв ударний БпЛА.

У Харкові ввечері трапляються випадки пограбувань на вулиці: забирають гроші і речі. Пограбування траплялися у Немишлянському та Індустріальному районах міста.

В Немишлянському районі Харкова поліцейські викрили чоловіка у скоєнні грабежу. Ввечері зловмисник напав на харків’янку, штовхнув, вирвав з рук рюкзак та втік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію відділу комунікації поліції Харківської області. До поліції надійшла заява від жінки про те, що на проспекті Героїв Харкова її пограбував невідомий. Чоловік вихопив у заявниці рюкзак з грошима та особистими речами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися