У Харківській області росіяни вели обстріл з ударних безпілотників

Більше десяти населених пунктів зазнали ураження з різних типів зброї.

Ворожі російські війська продовжують обстрілювати прифронтові населені пункти Харківської області. Обстріл ведеться безпосередньо з прикордонних районів Бєлгородської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

Так, протягом доби з 24 на 25 листопада вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Харківської області. На Слобожанському напрямку противник здійснив обстріли з артилерії різних типів та мінометів по районах населених пунктів Гур’їв, Стрілеча, Липці, Красне, Зелене, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Фиголівка і Дворічна Харківської області. Поблизу Зеленого задіяв ударний БпЛА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Міський голова Харкова Ігор Терехов звернувся до мешканців міста з пункту незламності в місті.

"Ми пережили з вами дуже важку ніч та дуже важкий день. Я пишаюся кожним харків'янином, я пишаюся нашими мужніми комунальними службами. Я пишаюся нашими енергетиками. Я гордий за свою команду. Нині ми розпочали подачу електроенергії. Повірте, це було складно", – розповів мер Харкова.

Ігор Терехов зазначив, що наразі підключають житлові будинки. Також вже почав працювати міський електротранспорт, працює метрополітен. Продовжується відновлення системи подачі води до будинків. Мер зазначив, що за цей час подачу тепла відновлюють майже з нуля вже вчетверте.

Міський голова записав відео звернення в одному з "пунктів незламності", що зараз облаштовують в місті. За словами мера, таких пунктів у Харкові має бути більше 200. "Тут все організовано для того, щоб люди змогли перебувати тут добу, доки енергетики, у разі потреби, відновлюватимуть систему енергопостачання. Тут підготовлені всі умови, і можу вам сказати, що такі пункти будуть відкриті по всіх районах Харкова", – сказав Ігор Терехов.

 



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися