Увечері харків’яни чули вибухи: де сталися «прильоти»

Ракетами С-300 росіяни обстрілювали з Бєлгорода.

25 листопада, приблизно о 17 годині Харків’яни чули гучні вибухи. Також спостерігачі у місцевих телеграм-каналах писали про виліт ракет з російського Бєлгорода, що межує з Харківською областю.

Пізніше начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав у Телеграмі, що росіяни здійснили обстріл ракетами С-300 по Чугуївському району. Попередньо – без постраждалих.

"Просимо жителів Харківщини: не ігноруйте сигнали повітряної тривоги", – написав очільник області.

Вже вранці рятувальники ДСНС повідомили, що підрозділи декілька разів виїжджали на місця обстрілів в області.

Пожежа, спричинена влучанням ворожого снаряду, трапились у Куп’янському районі. Горіли 6 гаражів на площі 200 кв.м. Для ліквідації цієї пожежі від ДСНС залучались 2 одиниці техніки та 10 чоловік особового складу. Загиблих і постраждалих не має. Вогонь локалізували о 03:30 та ліквідували о 04:20.

4 рази рятувальники виїздили на обстеження територій після завершення обстрілів: 1 раз у м. Куп’янську та 3 рази у м. Чугуєві.

В  Куп’янську вибуховою хвилею вибито вікна у лікарні та житловій п’ятиповерхівці. У м. Чугуєві на щастя обстріли руйнацій не спричинили. Жертв та постраждалих в усіх випадках не зафіксовано.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Паркування "по-харківськи": містян попередили за паркування авто. Харків’яни повертаються додому та продовжують погані звички. КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" просить харків’ян паркувати автомобілі таким чином, щоб спецтранспорт мав можливість під’їхати до сміттєвих контейнерів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

На підприємстві зазначили, що найчастіше автовласники дбають лише про свій комфорт і паркують машини на газонах, клумбах чи посеред тротуару, загороджуючи проїзд спецавтотранспорту різного призначення.

"Це заважає вільному проїзду машин екстрених служб у дворах багатоповерхових будинків, наражає на небезпеку здоров'я та життя людей", - підкреслили в КВПВ. На підприємстві закликали харків'ян, яких все більше повертається додому, відповідально ставитися до паркування автомобілів, щоб уникнути надзвичайних ситуацій. І нагадали, що за порушення правил паркування працівники патрульної поліції можуть складати протоколи щодо притягнення власників транспортних засобів до адміністративної відповідальності відповідно до КУпАП.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися