Паркування «по-харківськи»: містян попередили за паркування авто

Харків’яни повертаються додому та продовжують погані звички.

КП "Комплекс з вивозу побутових відходів" просить харків’ян паркувати автомобілі таким чином, щоб спецтранспорт мав можливість під’їхати до сміттєвих контейнерів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

На підприємстві зазначили, що найчастіше автовласники дбають лише про свій комфорт і паркують машини на газонах, клумбах чи посеред тротуару, загороджуючи проїзд спецавтотранспорту різного призначення.

"Це заважає вільному проїзду машин екстрених служб у дворах багатоповерхових будинків, наражає на небезпеку здоров'я та життя людей", - підкреслили в КВПВ.

На підприємстві закликали харків'ян, яких все більше повертається додому, відповідально ставитися до паркування автомобілів, щоб уникнути надзвичайних ситуацій. І нагадали, що за порушення правил паркування працівники патрульної поліції можуть складати протоколи щодо притягнення власників транспортних засобів до адміністративної відповідальності відповідно до КУпАП.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

На Харківщині окупанти обстріляли ракетами дитячий садок та лікарню (ФОТО). Ракетами, артилерією, мінометами та безпілотниками росіяни обстрілюють область.

Окупанти продовжують обстрілювати з артилерії населені пункти Куп’янського, Харківського, Чугуївського районів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова станом на 25 листопада.

Рашисти вдарили артилерією по Вовчанську, пошкоджено житловий будинок. Госпіталізований із пораненням чоловік 66 років.

Вночі та зранку росіяни завдали ударів ракетами С-300 по Куп’янську. Є влучання на території дитячого садка та медичної установи. Попередньо – без постраждалих.

У Вовчанську 69-річний чоловік підірвався на міні, госпіталізований із осколковими пораненнями.

У Харківській області росіяни вели обстріл з ударних безпілотників. Більше десяти населених пунктів зазнали ураження з різних типів зброї.

Ворожі російські війська продовжують обстрілювати прифронтові населені пункти Харківської області. Обстріл ведеться безпосередньо з прикордонних районів Бєлгородської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на зведення Генерального штабу ЗСУ.

Так, протягом доби з 24 на 25 листопада вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Харківської області. На Слобожанському напрямку противник здійснив обстріли з артилерії різних типів та мінометів по районах населених пунктів Гур’їв, Стрілеча, Липці, Красне, Зелене, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Фиголівка і Дворічна Харківської області. Поблизу Зеленого задіяв ударний БпЛА.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися