Результати вибухів у Харківській області

У результаті ворожих обстрілів отримали поранення літні люди

Протягом минулої доби, з 26 на 27 листопада, ворожих ударів по Харкову не зафіксовано. Однак під постійними артобстрілами знаходиться Вовчанськ та прикордонні села Харківського району, Куп‘янськ та Куп'янський район.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

У результаті обстрілів у Куп’янському районі виникли пожежі - рятувальники ліквідували займання у приватних домоволодіннях, гаражах. Внаслідок ракетних обстрілів було пошкоджено понад 10 автомобілів. 

У Вовчанській громаді вороги обстрілами пошкодили олійне підприємство.

У Куп‘янську медичні працівники госпіталізували чоловіка 68 років та жінку 81 років. Літні люди отримали поранення у результаті обстрілів. У Ківшарівці 50-річний чоловік отримав вибухову травму, його також госпіталізували до лікарні.

У селі Шульське Лозівського району 62-річний чоловік підірвався на вибухонебезпечному предметі. Він загинув на місці.

За добу піротехнічні підрозділи ДСНС знищили 223 вибухонебезпечні предмети.

“Росіяни не припиняють обстрілювати позиції наших військових. Однак ЗСУ дають гідну відсіч. Віримо та підтримуємо Збройні Сили України”, - зазначив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у п'ятницю, 25 листопада, близько 17 години російські військові ракетами обстріляли Чугуїв. Попередньо, загарбники вдарили по місту ракетами типу С-300. Ракети випустили з території Бєлгородської області РФ. Внаслідок обстрілу було пошкоджено нежитлове приміщення. У суботу, 26 листопада, близько 1 години ночі війська агресора ударили по м. Куп’янськ. У результаті обстрілу зайнялися гаражі.



Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися