Декілька ракетних обстрілів Харківщини за добу: є постраждалі та руйнування (ФОТО)

У результаті ворожих дій поранення отримали три літні людини

У п'ятницю, 25 листопада, близько 17 години російські військові ракетами обстріляли Чугуїв. Попередньо, загарбники вдарили по місту ракетами типу С-300. Ракети випустили з території Бєлгородської області РФ. Внаслідок обстрілу було пошкоджено нежитлове приміщення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської обласної прокуратури.. 

У суботу, 26 листопада, близько 1 години ночі війська агресора ударили по м. Куп’янськ. У результаті обстрілу зайнялися гаражі. Того ж дня, вранці, військові РФ з мінометів обстріляли міста. Є пошкодження приватних будинків. Також у результаті обстрілу поранення отримали три людини: 68-річний та 69-річний чоловіки та 81-річна жінка.

Близько 10 години ранку 26 листопада ворог з РСЗВ обстріляв м. Вовчанськ. Внаслідок удару пошкодження отримали житлові будинки, приватні автомобілі, складські приміщення та магазини.

Прокуратура Харківської області розпочала досудові розслідування за фактами порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України).

Щоб знайти та зафіксувати докази воєнних злочинів Росії на території України прокурори та слідчі поліції проводять необхідні слідчі дії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Слобожанському напрямку ворог завдає вогневого ураження з мінометів, ствольної та реактивної артилерії по районах населених пунктів Висока Яруга, Стрілеча, Стариця, Огірцеве, Вовчанськ, Амбарне, Фиголівка та Дворічна Харківської області. Повідомляється, що противник веде активну оборону на захоплених раніше рубежах, здійснює обстріли з танків та ствольної артилерії, зокрема, в районах населених пунктів Берестове, Кислівка, Табаївка і Вишневе на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися