В одній з громад на Харківщині правоохоронці знайшли чимало зброї (ФОТО)

Правоохоронці на Харківщині приділяють окрему увагу виявленню зброї та боєприпасів, які залишилися після звільнення регіону

На території деокупованих населених пунктів Ізюмського району Харківської області правоохоронці продовжують виконувати стабілізаційні заходи. За минулий тиждень (21-27 листопада) працівники поліції вилучили близько 6000 набоїв різного калібру, 17 гранат Ф-1 та інші вибухові засоби. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Правоохоронці також несуть службу на блокпостах та забезпечують публічну безпеку і порядок. Фахівці оперативно реагують на повідомлення жителів громади та надають соціальну допомогу населенню.

Окрема увага приділяється виявленню зброї та боєприпасів, які залишилися після звільнення Ізюмського району. За тиждень правоохоронці вилучили близько 6 тисяч набоїв, 17 гранат.

Правоохоронці також проводять роботу з жителями громади - пояснюють чому необхідно дотримуватися особистої безпеки та як діяти у випадку виявлення вибухонебезпечних предметів, у тому числі замаскованих під них речей.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині 26-27 листопада трапилися мінімум дві ДТП, у яких загинули люди. 26 листопада близько 15:30 в районі 7 км+200 м під'їзної дороги до міжнародного аеропорту "Харків" автомобіль Ford Sierra, яким керував 21-річний водій, зіткнувся з автомобілем Volkswagen. Останнім керував 46-річний чоловік. Volkswagen рухався у зустрічному напрямку.  У результаті ДТП водій "Ford" загинув, водія іншого авто та трьох пасажирів доставили до медичного закладу. У другій ДТП загинуло три людини. 

https://www.facebook.com/police.kharkov/



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися