ДТП на Харківщині забрали життя чотирьох людей: що відомо

У результаті дорожньо-транспортних пригод також є постраждалі

На Харківщині 26-27 листопада трапилися мінімум дві ДТП, у яких загинули люди. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

26 листопада близько 15:30 в районі 7 км+200 м під'їзної дороги до міжнародного аеропорту "Харків" автомобіль Ford Sierra, яким керував 21-річний водій, зіткнувся з автомобілем Volkswagen. Останнім керував 46-річний чоловік. Volkswagen рухався у зустрічному напрямку. 

У результаті ДТП водій "Ford" загинув, водія іншого авто та трьох пасажирів доставили до медичного закладу. За попередніми даними, водії були тверезі. Наразі встановлюються свідки аварії. 

А 27 листопада близько 15:50 у місті Ізюм сталася інша ДТП. Водій автомобіля “ВАЗ-2102”з'їхав з мосту в річку, не впоравшись з керуванням. Водій автомобіля та двоє пасажирів загинули на місці. Їх особи наразі встановлюються.

У Харківській обласній прокуратурі згодом повідомили, що  встановлено особу одного із потерпілих — це 41-річний чоловік. Ще двоє загиблих — жінка та чоловік на вигляд 40-45 років, їх особи встановлюються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області сталася аварія, у результаті якої загинув неповнолітній водій. Він не впорався з керуванням та виїхав у кювет. ДТП трапилася  12 листопада близько 15:30 у місті Зміїв на автошляху 31 км + 950 м по вулиці Траса. В автомобілі Daewoo перебували також двоє 15-річних пасажирів. Одного з підлітків з травмами доставили до лікарні. Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

А Харківський міський голова Ігор Терехов розповів, що у місті збільшилась кількість ДТП через відсутність вуличного освітлення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися