У Харківській області стався вибух боєприпасів

Двоє чоловіків натрапили на міни неподалік будинків.

У Харківській області внаслідок вибухів боєприпасів постраждали двоє чоловіків – поліція встановлює обставини подій.

Трагедії сталися у селі Кочубеївка Дергачівської міської громади та селі Миколаївка Чугуївського району. Постраждалі доставлені до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківщини.

27 листопада до поліції зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що близько 14:30 56-річний мешканець села Кочубеївка отримав травму ноги. Чоловік на власному подвір’ї наступив на предмет, зовні схожий на міну.

Того ж дня близько 15:25 до Чугуївського РУП надійшов виклик про травмування 62-річного мешканця Харківщини. Постраждалий розповів, що травму отримав при спробі зняти "розтяжку" в лісопосадці поблизу села Миколаївка.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.

Поліція нагадує, що при виявленні вибухонебезпечних або підозрілих предметів у жодному разі не можна до них наближатися, чіпати та розбирати. Одразу телефонуйте за номерами телефонів 101 або 102!

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Як харків’янам дізнатися про повітряну тривогу, коли немає світла та зв’язку.

Про повітряну тривогу будуть сповіщати поліцейські.

У Харкові та області під час відключень електроенергії не завжди працює мобільний зв’язок, практично ні в кого немає інтернету та можливості почути сигнал сирени – сповіщення про тривогу чи загрозу обстрілу. Тому харків’ян та мешканців області сповіщатимуть про тривогу поліцейські. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію главку поліції області.

Правоохоронці закликають громадян не нехтувати сигналами оповіщення та негайно прямувати до найближчого укриття. В управліннях та відділах поліції бажаючі зможуть зарядити телефони  та зігрітися. Після чергового масованого ракетного обстрілу території України Російською Федерацією, більшість квартир та будинків  залишається без води та електроенергії. Тож у випадку оголошення повітряної тривоги, поліцейські за допомогою гучномовців повідомлятимуть про такий сигнал.

Поліцейські просять громадян звертати увагу на такі оповіщення і в разі повідомлення про повітряну тривогу прослідувати в укриття. Якщо вам потрібна допомога, можна звертатись до поліцейських на вулиці та в управліннях, аби зігрітися та зарядити телефони адреси та номери за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися