Нацгвардія України подякувала харківським комунальникам за героїзм

Робітники житлово-комунального господарства міста Харкова отримали подяки від Національної гвардії України.

Начальник Східного територіального управління Національної гвардії України, генерал-майор Олег Сахон подякував працівникам цивільного фронту за те, що попри постійну загрозу для життя і здоров’я вони продовжують працювати. Проце повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

"Нам всім було особливо важко у перші місяці повномасштабного вторгнення російської федерації. Ворог рвався у місто. Перестрілки з противником відбувалися навіть у центрі міста. Тоді не було жодного безпечного місця у Харкові. Від артилерійських обстрілів, авіаційних та ракетних ударів палали будівлі, рвалися електромережі та інші комунікації. І з подивом для себе ми побачили справжніх героїв, які на рівні з військовими та рятувальниками боролися з цим злом, не озираючись на небезпеку та негоду. Місто показало свою справжню героїчну суть. У цьому, безумовно, і ваша заслуга!" - підкреслив генерал-майор.

Олег Сахон вручив працівникам комунальної сфери Подяки за героїзм та самовідданість у відновленні інфраструктури Харкова після артилерійських обстрілів та ракетних ударів російської федерації заради комфортного життя мешканців міста в умовах воєнного стану.

У заході також взяв участь директор Департаменту по роботі з громадськими об’єднаннями Нікіта Стєрін. Він зазначив, що харків’яни вдячні комунальникам за те, що вони продовжують боротися за світло, воду, тепло, газ та інтернет у домівках містян, при цьому нерідко наражаючись на смертельну небезпеку.

"Харків –  незламний. Це –  реальність, а не міф. Кожен харків’янин –  патріот свого міста. Він робить усе, щоб воно жило, дихало. Попри всі випробування та виклики нашого часу, ми маємо робити його якомога більш комфортним – таким, яким воно й було завжди", — підкреслив Нікіта Стєрін.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харківській області стався вибух боєприпасів. Двоє чоловіків натрапили на міни неподалік будинків.

У Харківській області внаслідок вибухів боєприпасів постраждали двоє чоловіків – поліція встановлює обставини подій. Трагедії сталися у селі Кочубеївка Дергачівської міської громади та селі Миколаївка Чугуївського району. Постраждалі доставлені до лікарні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківщини.

27 листопада до поліції зі служби 102 надійшло повідомлення про те, що близько 14:30 56-річний мешканець села Кочубеївка отримав травму ноги. Чоловік на власному подвір’ї наступив на предмет, зовні схожий на міну.

Того ж дня близько 15:25 до Чугуївського РУП надійшов виклик про травмування 62-річного мешканця Харківщини. Постраждалий розповів, що травму отримав при спробі зняти "розтяжку" в лісопосадці поблизу села Миколаївка. Слідчими вирішується питання про відкриття кримінальних проваджень.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися