У Харкові відновлюють будинки, що обстріляли росіяни (ФОТО)

У будинках вставляють вікна, ремонтують фасади та внутрішньобудинкові системи.

Процес відновлення житлового фонду Харкова, що сильно постраждав через обстріли ворожих російських військ, триває. Комунальники та підрядні організації ремонтують покрівлі та фасади, вставляють вікна та лагодять внутрішньобудинкові системи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У Новобаварському районі підрядні організації продовжують встановлювати пластикові вікна та балконні двері в квартирах та під‘їздах житлових будинків, пошкоджених внаслідок обстрілів. Зараз роботи тривають по вул. Полтавський Шлях.

Фахівці  КП "Харківспецбуд" виконують роботи щодо посилення та відновлення цегляної кладки стін по вул. Полтавський Шлях у Холодногірському районі. 

Крім того, ремонтні роботи тривають у будинку по вул. Холодногірській. Там фахівці АТ "Житлобуд-1" продовжують відновлювати внутрішньобудинкові системи водопостачання, опалення та електрозабезпечення, а також утеплюють фасад.

 

У Слобідському районі продовжують ремонтувати житлові будинки, які постраждали від ворожих обстрілів. 

Зокрема, триває відновлення покрівлі житлового будинку по вул. Аерофлотській, а також ведуться роботи зі стяжки цегляного фасаду житлового будинку по вул. Ковтуна. 

Крім того, працівники комунальних підприємств "Харківзеленбуд" та "Благоустрій" готуються до роботи в умовах зими та прибирають листя на прибудинкових територіях, а також у парках та скверах району.

 

У Немишлянському районі роботи тривають у будинках по Салтівському шосе. Там спеціалісти АТ "Житлобуд-1" відновлюють фасадні стіни та заливають плити перекриття на сходових клітках.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися