В одній з громад Харківщини відновили міст: де можна проїхати

Задонецький міст поєднує Зміїв та Слобожанське.

У місті Зміїв відновлено рух автотранспорту по Задонецькому мосту. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.

З 1 грудня по мосту можуть їздити легкові автомобілі, а у понеділок, 5 грудня, обіцяють запустити автобуси і вантажівки.

"Міст сполучатиме дві громади — Зміївську і Слобожанську, а далі — Балаклійську, Донецьку, тобто, люди з сьогоднішнього дня можуть користуватися автотранспортом", — сказав  Зміївський міський голова Павло Голодніков.

Цей міст — тимчасовий. Капітальний ремонт заплановано на 2023 рік.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

В Харкові розробляють графіки рівномірного відключення світла – Ігор Терехов.

Мер Харкова повідомив, що звернення до обленерго і ОВА дало результати.

Міський голова Ігор Терехов звертався до Харківобленерго і Харківської ОВА, щоб для Харкова були розроблені рівномірні графіки відключення електроенергії. Це вже дало свої плоди. Про це розповів мер міста в етері національного телемарафону "Єдині новини", інформують "Коментарі. Харків".

"Складалась ситуація, що одні будинки відключалися на більший період часу, інші зовсім трошечки, і це все обурювало людей, вони звертались і до мене, і до різноманітних інстанцій з тим, щоб такі відключення здійснювалися рівномірно по всьому місту, тому зараз обленерго розробляє такі графіки, опублікує їх на своєму сайті. І я дуже просив, щоб були відключення рівномірні по всіх районах міста Харкова", – розповів міський голова.

Також, за його словами, він звернувся до профільного міністерства з проханням виділити додаткові ліміти, щоб "відключення були зменшені".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися