Росіяни обстріляли населені пункти Харківщини з усіх видів артилерії та танків

Рашисти розстрілюють міста та села, де живуть мирні мешканці.

За минулу добу з 2 на 3 грудня у Харківській області сталося дві пожежі, спричинені ворогом. Росіяни обстрілюють населені пункти Харківщини з усіх видів зброї. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на зведення Генштабу ЗСУ і обласного главку ДСНС.

На Слобожанському напрямку обстрілів з артилерії різних типів зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Нескучне, Тернова, Стариця, Огірцеве та Черняків Харківської області.

Здійснив обстріли з танків та всього спектру артилерії по районах населених пунктів Синьківка і Табаївка Харківської області.

Протягом доби ворогом спричинені дві пожежі на території Липицької та Вовчанської громад в області.

Перша трапилась об 11:04 у селі Глубоке. На території приватного домоволодіння горів будинок на площі 30 кв.м. На місці події працювали рятувальники 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини ДСНС. Вони локалізували вогонь о 12:30  та ліквідували його о 13:30.

А в м. Вовчанськ обстріли спричинили пожежу сухостою на відкритій території. На момент прибуття рятувальників 47-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 11:25 горіла трава на площі 2 Га. Вогонь приборкали о 12:10.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Мер Харкова розповів, як довго проїзд у Харкові буде безкоштовним. Міська влада продовжить забезпечувати проїзд, поки є можливості.

У Харкові продовжать надавати послуги безкоштовного проїзду в громадському транспорті, доки дозволятимуть можливості бюджету міста. Про це Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив 2 грудня під час пресконференції, інформують "Коментарі. Харків". 

"Все, що міська влада може зробити, вона робить. Коли почав працювати громадський транспорт, ми вирішили, що проїзд у ньому буде безкоштовним. Ми покриваємо ці видатки за рахунок бюджету міста. Зараз кожна людина мала б заплатити за проїзд 50-60 грн на день. Це велика сума, тим більше, коли у багатьох немає роботи, тож хай краще люди витратять ці гроші на себе, а ми дотуватимемо з бюджету", - зазначив Ігор Терехов.

За його словами, поки що немає термінів, коли міська влада припинить фінансувати безкоштовний проїзд.

"Зараз складно сказати точну дату, це залежатиме від можливостей бюджету та обстановки у місті. Поки що нам важко, так, але ми тримаємо ситуацію під контролем, і люди вдячні нам за це. Коли не буде такої можливості, то я вийду до харків'ян і відверто скажу, що такої можливості вже нема. Але поки що ми справляємося", - наголосив мер. Лише відомо, що на наступний рік у бюджеті міста закладено витрати на покриття безкоштовного проїзду.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися