У Харкові нагородили волонтерів, що допомагали харків’янам пережити важкі часи

Прийом з нагоди Міжнародного дня волонтерів пройшов 2 грудня у Харкові.

Харківський міський голова Ігор Терехов вручив волонтерам нагороди міської ради та подякував за все, що вони роблять для перемоги України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

"З першого дня війни кожен з вас за покликом серця зайнявся волонтерством. Завдяки вам місто вистояло, а Україна переможе! Ви готували та розвозили їжу, годували військових, людей, які ховалися від обстрілів у метро, допомагали в лікарнях, доставляли людям продукти й медикаменти. Я пам’ятаю, коли були постійні обстріли на Північній Салтівці, ви діставали людей з-під завалів, рятували дітей, домашніх тварин. Це вже історія, яка залишиться у душі харків’ян. Переоцінити ваші вчинки неможливо. Все, що ви робили і робите, - дуже важливо. Ви - справжні герої, без яких наше місто не отримало б свого героїчного звання", - наголосив Ігор Терехов.

Також слова подяки волонтерам передали захисники України.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Президент нагородив загиблу прокурорку з Харківщини орденом "За мужність" посмертно. У жінки залишився 15-річний син.

Президент України Володимир Зеленський нагородив орденом "За мужність" III ступеня прокурорку Шевченківського відділу Куп'янської окружної прокуратури Олену Маслич, яка загинула під час ракетного удару 20 листопада. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на сайт Президента України.

Олену Маслич посмертно нагородили до Дня працівників прокуратури. Указ про нагороду розмістили на сайті Президента.

Нагадаємо, прокурор померла у власній квартирі 20 листопада внаслідок російського ракетного удару по житловому сектору смт Шевченкове Куп’янського району.  

Олена Олександрівна після звільнення населеного пункту від окупантів віддано працювала, щоб документувати злочини російських військових на території району. 

Олена Маслич пропрацювала в органах прокуратури України 10 років. У жінки лишився 15-річний син.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися