В одному з районів Харківської області підірвалося авто: є загиблі (ФОТО)

Люди везли хліб та підірвалися на невідомому вибуховому пристрої

В Ізюмському районі автомобіль наїхав на невідомий вибуховий пристрій. В результаті вибуху двоє чоловіків загинули на місці події. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

2 грудня правоохоронці району отримали повідомлення про те, що чоловіки поїхали додому в село Пашкове Барвінківської територіальної громади на автомобілі "ВАЗ 2106" та зв'язок з ними зник.

Правоохоронці з'ясували, що 1 грудня автомобіль чоловіків на польовій дорозі наїхав на невідомий вибуховий пристрій. Транспорт отримав значні механічні ушкодження. У результаті підриву загинули 59 та 44-річні чоловіки.

Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Територія, де трапилася трагедія, протягом кількох місяців була окупована військовими РФ.

Правоохоронці в черговий раз наголосили на великій мінній небезпеці у Харківській області. Жителям нагадали, що у разі виявлення невідомих предметів потрібно  викликати службу ДСНС за номером 101 або телефонувати на лінію 102.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що від початку повномасштабної російської агресії 128 населених пунктів Чугуївського району перебували під окупацією. 

На звільнених територіях нині проводять роботи з відновлення комунікацій. У районі в результаті бойових дій було пошкоджено близько 80% ліній електропередач. Зараз тривають роботи з відновлення мережі. Електроенергію подали в 121 населений пункт із 128. Деякі населені пункти наразі складно під'єднати до електроживлення через значні пошкодження системи та забруднення територій вибухонебезпечними предметами.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися