Обстріл Харківської області 5 та 6 грудня: є загиблі

Рашисти вели обстріл з усіх видів артилерії.

Всю добу, з 5 на 6 грудня російські загарбники обстрілювали сели та міста Харківської області. На жаль, внаслідок обстрілів росіян у с. Обухівка, що в Куп’янському районі, загинув 68-річний чоловік. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку противник продовжує утримувати свої війська в прикордонних районах Бєлгородської області. Обстрілів з танків, мінометів, ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Волохівка, Вільхуватка, Дворічна, Красне, Огірцеве, Стариця, Стрілеча, Тернова Харківської області.

Російські військові здійснили обстріли з танків, мінометів та ствольної артилерії районів населених пунктів Берестове, Кислівка, Котлярівка, Табаївка, Піщане, Крохмальне Харківської області.

Є пошкодження приватних домоволодінь, господарчих споруд, складських приміщень.

"Добровільна евакуація з Куп‘янщини у більш безпечні місця області триває. Місцева влада спільно з волонтерами евакуювали вже 217 людей, ще 68 заявок в роботі", – повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Через атаку Росії на декілька годин затримується поїзд до Харкова. Напругу подали на усіх залізничних ділянках.

Через ракетну атаку Росії на енергетичну систему України, були відключення світла, які спричинили затримку деяких поїздів "Укрзалізниці". Наразі напруга з’явилася на усіх залізничних ділянках, проте 15 потягів затримуються на понад пів години. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію "Укрзалізниці".

Зараз найбільшу затримку мають поїзди:

№191/192 Одеса — Краматорськ  (+3 год 59 хв);

№91/92 Одеса — Харків (+3 год 59 хв);

№101/102 Херсон — Київ (+1 год 50 хв);

№25/26 Одеса — Рахів (+1 год 02 хв).



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися