Володимир Зеленський привітав захисників України на Харківщині (ФОТО)

Володимир Зеленський вручив державні нагороди захисникам України

Президент України Володимир Зеленський відвідав медзаклад у Харківській області, у якому лікують поранених українських захисників. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

У лікарні очільник України зустрівся з військовими медиками, привітав їх із Днем ЗСУ та вручив державні нагороди. Президентові розповіли про стан поранених та перебіг їх лікування. Зокрема, було відзначено високі показники реанімації військових, які перебували в стані клінічної смерті.

Після того Володимир Зеленський відвідав поранених захисників України, поспілкувався з ними та вручив державні нагороди.

“Велика честь – бути сьогодні з вами. Дякую за героїзм, із яким ви захищаєте нашу державу, її незалежність і територіальну цілісність, свободу й життя наших людей. Одужуйте якнайшвидше!”, - зазначив Володимир Зеленський.

Президент України подякував також військовим медикам та побажав їм здоров'я. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Лондоні провели презентацію Фундації Олени Зеленської, яка займається розв'язання найгостріших проблем в Україні. Відкрила презентацію ініціаторка створення організації – перша леді України Олена Зеленська. Вона акцентувала на тому, що внесок Великої Британії у боротьбу України – неоціненний. На презентації особливу увагу приділили подоланню нагальних проблем жителів звільнених територій. Під час презентації провели благодійний збір коштів на відбудову Центральної міської лікарні Піщанської Богоматері в Ізюмі. Це найбільша лікарня у Харківській області, яка є опорним медзакладом.



Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися