"Харківобленерго" терміново звернулось до жителів Харкова та Харківської області

В системі зберігається високий рівень споживання.

Енергетики Харківщини наполегливо просять мешканців Харкова та області прямо зараз за можливості зменшити електроспоживання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на прес-службу АТ "Харківобленерго".

На території області вже з 7:00 діють графіки аварійних відключень, але, на жаль, незважаючи на вжиті заходи, в системі досі зберігається занадто високий рівень споживання. НЕК "Укренерго" просить Харківщину перейти у доведені ліміти.

"Щоб уникнути додаткових аварійних вимкнень у Харкові та районах області, а також зменшити тривалість існуючих, ми звертаємося до вас по допомогу. Ми робимо це тому, що знаємо: ви це зробите, адже всі наші попередні звернення-прохання мали результат.

Енергетики дуже вдячні вам за те, що незважаючи на всі труднощі, пов'язані з вимушеними відключеннями електрики, ви з розумінням ставитеся до ситуації та наших роз'яснень. Ми відчули, що всі дійсно стали з нами пліч-о-пліч у цій боротьбі за світло.

Тримаймо й надалі енергетичний фронт разом! Вистоїмо", – звернулися до харків’ян в енергокомпанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Сьогодні вранці росіяни випустили ракети по Куп’янську (ФОТО)

Ракета прилетіла по місту о 4:30 ранку.

Ворог продовжує обстріли міста Куп'янськ та розташованих поруч з лінією зіткнення населених пунктів Харківщини. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Сьогодні близько 4:30 ранку ворог завдав по Куп'янську ракетний удар. Ракета С-300 влучила в землю під фундаментом адмінприміщення. Зруйновано стіну будівлі, пошкоджене авто, вибиті вікна. Попередньо – без постраждалих.

Крім того, вчора внаслідок ворожих обстрілів в Куп'янську був пошкоджений житловий будинок, сталася пожежа. Без жертв та постраждалих.

Внаслідок обстрілу ракетами С-300 в районі смт Печеніги Чугуївського району сталися пожежі в полях.

"Дякуємо нашій ППО, якби не їхні професійні ді, наслідки були б набагато більші. Триває розмінування територій області. За добу вилучено та знешкоджено 129 вибухонебезпечних предметів. Наші військові тримають свої позиції та ведуть запеклі бої з окупантами. Віримо в ЗСУ та нашу Перемогу!" – написав очільник області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися