Росіяни обстріляли Харківську область: горіло підприємство

Більше 17 населених пунктів були під вогнем росіян минулої доби.

Російські війська щодня продовжують обстріли Харківської області з усіх видів артилерії. За минулу добу з 9 на 10 грудня рашисти гатили по мирним селам та містам Харківщини. Сталися пожежі.

За інформацією Генштабу ЗСУ, на Слобожанському напрямку обстрілів з мінометів та ствольної артилерії зазнали райони населених пунктів Стрілеча, Красне, Зелене, Тернова, Стариця, Огірцеве, Чугунівка та Кам’янка Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Дворічна, Синьківка, Куп’янськ, Золочів, Кислівка, Табаївка, Піщане, Крохмальне, Берестове і Першотравневе Харківської області

За повідомленням главку ДСНС Харківщини, пожежа, що спричинена ворожими обстрілами трапилась у Куп'янському районі області.

Учора о 09:40 рятувальники виїхали на ліквідацію наслідків обстрілу одного з підприємств у м. Куп’янську, на території якого зайнявся склад. Площа горіння складала 30 кв.м. Жертв та постраждалих немає. Від ДСНС було залучено 1 одиниця техніки та 5  чоловік особового складу.

В Золочеві пошкоджена адмінбудівля, а в Золочевській громаді – об‘єкт інфраструктури. На щастя, без жертв та постраждалих.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що у Харкові буде з міським електротранспортом на вихідних

На вихідних транспорт курсуватиме за новим графіком. Наземний електротранспорт міста Харкова 10 та 11 грудня курсуватиме за іншим графіком. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, у ці дні трамваї та тролейбуси працюватимуть з 7:00 до 19:00.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися