Росія обстріляла Харківщину ракетами С-300 (ФОТО)

Куп’янськ залишається під ударом росіян.

Окупанти продовжують обстрілювати прикордонні населені пункти області. Минулої доби мінометних та артилерійських обстрілів зазнали Харківський, Чугуївський, Ізюмський та Куп’янський райони. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

На Куп’янському напрямку ворог здійснював обстріли з танків та всього спектру артилерії в районі Кислівки, Котлярівки, Табаївки та Берестового. За попередньою інформацією, без жертв та постраждалих.

Вночі окупанти завдали ракетного удару системою С-300 по місту Куп’янськ. Ракета влучила в двоповерхову адмінбудівлю, внаслідок чого сталася пожежа на площі 400 м.кв. Будівля повністю зруйнована. Обійшлося без потерпілих.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові запускають новий автобусний маршрут

У Холодногірському районі Харкова запускають новий автобусний маршрут. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Автобус №100е починає роботу і вийде на маршрут у вівторок, 13 грудня.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з необхідністю забезпечення пасажирських перевезень жителів Холодногірського району.

Автобус №100е курсуватиме так: ст. м. "Холодна гора" - вул. Полтавський Шлях - вул. Холодногірська - вул. Новий Побут (коло тролейбуса).

Графік погодинних відключень у Харкові та області на 12-18 грудня

Перелік адрес розширено, щоб графік відключень був більш рівномірним. АТ "Харківобленерго" оновило графік погодинних відключень світла у Харкові та області. Новий графік діятиме з 12 по 18 грудня.

Перелік адрес, де вимикатимуть світло надав начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов. Графік можна подивитися за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися