На Харківщині облаштують ще 56 Пунктів Незламності

Пункти обігріву переоблаштують на Пункти Незламності.

У Харківській області облаштують ще 56 Пунктів Незламності на базі об’єктів комунальної власності. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

В Харківській області не зупиняється робота із запуску нових Пунктів Незламності. Про ситуацію з їх облаштування говорили учора на апаратній нараді за участі керівників департаментів ХОВА, районних адміністрацій та ГУ ДСНС України.

"Дав доручення профільним департаментам та керівникам районів здійснювати постійне інспектування та контроль за роботою ПН. Крім того, доручив розпочати роботи з розгортання додаткових Пунктів на базі ОСББ", – зазначив очільник області.

Наразі 56 об’єктів комунальної власності на базі закладів освіти та соцзабезпечення, які визначені як пункти обігріву, вже готують до переоблаштування під Пункти Незламності.

"Для кожного з напрямків визначені відповідальні. Усі питання щодо облаштування ПН мають вирішуватися чітко у встановлені терміни. Закликаю також бізнес Харківщини за можливості долучитися до відкриття нових Пунктів. Спільними зусиллями забезпечуємо мешканців Харківщини доступом до тепла та зв'язку", – повідомив Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Спроба наступу на Харківщині – Генштаб

Також ворог завдав ракетного удару по цивільній інфраструктурі області.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки російських загарбників в районі населеного пункту Гряниківка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкове зведення Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв райони населених пунктів Стрілеча, Стариця, Тихе, Амбарне, Вільхуватка, Хатнє, Мілове, Дворічна та Красне Харківської області.

На Куп’янському напрямку обстрілів з танків, мінометів, ствольної та реактивної артилерії зазнали райони населених пунктів Куп’янськ, Котлярівка, Кислівка, Табаївка і Берестове на Харківщині.

Треба знати в обличчя: хто відавав накази стріляти по Харкову та області

Штурм Харкова та області відбувався за їхніми наказами.

Служба безпеки України, у співпраці з Нацполіцією та Офісом Генерального прокурора, продовжує викривати воєнних злочинців країни-агресора. У результаті слідчих дій встановлено особи шістьох представників вищого командування Західного військового округу зс рф, які брали участь у плануванні, підготовці та веденні бойових дій проти Сил оборони на східному фронті. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію прес-центру СБУ.

На початку повномасштабного вторгнення вони віддавали накази російським військам на "прорив" державного кордону України і штурму населених пунктів Харківської області. Крім цього, високопосадовці країни-агресора сприяли створенню окупаційних адміністрацій рф під час тимчасового захоплення частини регіону.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися