Росія намагається покращити тактичне положення у Харківській області – Генштаб

Рашисти обстрілюють позиції наших військ, а також цивільну інфраструктуру.

Російські військові намагаються покращити тактичне положення на декількох напрямках, зокрема – на Куп’янському напрямку, що на Харківщині. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального штабу ЗСУ.

На Куп’янському напрямку ворожі армійці обстріляли позиції наших військ в районах населених пунктів Глибоке, Кислівка, Котлярівка, Червона Зоря, Красне, Стариця, Дворічна та Новомлинськ на Харківщині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Ігор Терехов проведе зустріч з переселенцями-харків’янами на Західній Україні

Мер Харкова зустрінеться з переселенцями в Ужгороді.

Зустріч відбудеться в суботу, 17 грудня.

Харківський міський голова Ігор Терехов проведе зустріч із внутрішньо переміщенними харків‘янами, які зараз проживають в Ужгороді та Закарпатській області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Захід пройде у суботу, 17 грудня, у приміщенні Ужгородської міської ради, на другому поверсі, у великій залі засідань. Початок – об 11:00.

Запрошуються усі охочі.

Що в Харкові буде з громадським транспортом сьогодні, 15 грудня

У четвер тролейбуси тимчасово не їздитимуть проспектом Ювілейним.

Рух тролейбусів на пр. Ювілейному, на ділянці від вул. Гвардійців Широнінців до розворотного кола "602 мікрорайон", буде припинений з 11:00 до 13:00 15 грудня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Як повідомили у Департаменті інфраструктури, це пов’язано з аварійним ремонтом контактної мережі тролейбуса.

На час робіт тролейбуси курсуватимуть так:

№19: розворотне коло "вул. Одеська" - пр. Героїв Сталінграда - пр. Льва Ландау - пр. Героїв Харкова - ст. м. "Турбоатом";

№20: розворотне коло "ст. м. "Захисників України" - вул. Броненосця "Потьомкін" - пр. Героїв Харкова - пр. Ювілейний - ст. м. "Академіка Барабашова";

№24: не курсуватиме.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися