Які проблеми виникають при відновленні критичної інфраструктури на околицях Харкова

Фахівці газової служби щоденно обстежують мережі та знаходять нові пошкодження як на надземних, так і підземних газопроводах

На околицях Харкова триває обстеження газових мереж після прильотів ворожих снарядів. Спеціалісти АТ “Харківміськгаз” працюють спільно зі спеціалістами ДСНС, які розміновують території та прокладають шлях до газопроводів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

У компанії розповіли, що ці райони від початку війни перебували під постійними обстрілами. Через це зберігається велика ймовірність детонування снарядів та мін, що не розірвалися.

Попри ризик, фахівці газової служби щоденно проводять обстеження мереж та знаходять нові пошкодження як на надземних, так і підземних газопроводах. “Ремонтні роботи тривають в усіх районах міста, щоб якнайшвидше відновити газопостачання до осель харків’ян та підтримувати стабільний розподіл газу впродовж опалювального періоду”, - зазначили у компанії. 

Також в АТ “Харківміськгаз” подякували клієнтам за вчасну сплату послуги з доставки природного газу. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що аварійні та планові відключення світла, а також зниження температури повітря змушує громадян використовувати різні газові прилади. У хід йдуть як звичайні газові плити, так і різноманітні портативні та туристичні пальники. Міністерство енергетики України нагадало правила використання різних газових приладів. У міністерстві наголосили, що дотримання правил безпеки допоможе зберегти життя та здоров'я. Також споживачі повинні повідомляти підприємство газового господарства при виїзді з квартири на термін понад місяць.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися