В одній із громад Харківської області облаштовують тимчасові переправи (ФОТО)

Роботи планують завершити протягом двох тижнів

У Балаклії облаштовують тимчасову переправу через зруйнований міст. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.

Через повномасштабну російську агресію низку мостів у громаді було зруйновано. На сьогодні три тимчасові переправи поблизу них вже облаштовано. Нині тривають роботи з облаштування тимчасового переїзду на автомобільній дорозі по вул. Жовтнева у напрямку Балаклійської лікарні. 

Завдяки тимчасовому переїзду значно спроститься сполучення центру міста з лікарнею, міським цвинтарем та мікрорайоном Піски та Легерські Піски. 

Роботи планують завершити протягом двох тижнів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що  Укравтодор підписав договір на реконструкцію мосту, зруйнованого у Харківській області в результаті повномасштабної російської агресії. У результаті моніторингу системи “Прозорро”, стало відомо, що служба автомобільних доріг у Харківській області уклала угоду з ТОВ “Спільне Українсько-німецьке підприємство” “Автострада”. Документи стосуються реконструкції мосту на деокупованих територіях. Вартість робіт становить понад один мільярд гривень. Планується реконструкція мосту на км 188+811 автомобільної дороги загального користування державного значення Р-79 /М-18/ – Сахновщина – Ізюм – Куп’янськ – контрольно-пропускний пункт “Піски”. Довжина самого мосту становить 201 метр.

Цього року, за даними Харківського антикорупційного центру, планують виділили 6,9 млн грн. А повністю завершити роботи заплановано до кінця 2025 року.



Джерело: https://t.me/balakleyamer
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися