Коли у Харкові та області почнуть відновлювати електропостачання

У результаті ворожих обстрілів знеструмлена вся Харківська область

У Харківській області тривають роботи з обстеження пошкоджень критичної інфраструктури. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Очільник області нагадав, що російські війська випустили 10 ракет комплексу С-300 по Харківській області, сили ППО збили 2 крилаті ракети. 

“Весь Харків без електропостачання, Харківська область знеструмлена також вся. Понад 1600 населених пунктів без електрики, а це - 1 млн 279 тис. абонентів”, - зазначив Олег Синєгубов.

Він повідомив, що енергетики вже працюють над запуском. “У першу чергу будемо запускати водо- та теплогенеруючі підприємства, далі - житловий фонд”, - уточнив керівник Харківської ОВА. 

За його словами, рано давати прогнози, Олег Синєгубов сподівається, що до кінця дня вдасться почати запуск. 

“Дякуємо всім профільним службам за вашу героїчну роботу!”, - наголосив очільник області. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що через ворожі обстріли Харків залишився без електропостачання. Харківський міський голова Ігор Терехов зазначив, що Харків знеструмлений. Однак він зауважив, що працюють усі “пункти незламності”. Там харків'яни можуть зігрітися, підзарядити телефон. Також у пунктах можна скористатися інтернетом та є гарячий чай. Щоб було швидше та зручніше знайти “пункти незламності” розробили та запустили спеціальний бот-помічник - @nezlamnistbot. Щоб отримати інформацію про розташування пункту потрібно ввести назву населеного пункту або поділитися геолокацією.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися