У Харківській області врятували “охоронця” (ФОТО)

Під завалами будівлі знаходилася тварина і вона потребувала негайної допомоги

У Куп’янському районі Харківської області рятувальники врятували четверолапого охоронця аптеки після ворожого обстрілу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління ДСНС України у Харківській області. 

16 грудня о 07:08 на номер “101” надійшло повідомлення про влучання ворожої ракети на територію об’єкту критичної інфраструктури у м. Куп’янську. У результаті обстрілу було зруйновано аптеку.

На місце події під час обстеження об’єкту рятувальники почули скавчання собаки. Виявилося, що під завалами знаходиться тварина і вона потребувала негайної допомоги.

Спеціалісти ДСНС негайно приступили до розбирання завалів, аби врятувати життя тварині. “Однак пес ніяк не хотів підпускати до себе рятувальників, до кінця виконуючи свій обов’язок щодо охорони об’єкту”, - повідомили в ДСНС.

Лише після прибуття господарки він дозволив рятувальникам врятувати його.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби російські війська завдали масованого ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі України. По Харківській області окупанти вдарили 10-ма ракетами комплексу С-300, ще 2 крилаті ракети збили сили ППО.

“Вся Харківська область та Харків були знеструмлені. Наразі електропостачання відновлено на всій території області та міста”, - зазначив він. Протягом доби ворог вдарив по Куп’янському напрямку. Крім того, ворожі війська обстріляли з артилерії населені пункти Харківського та Чугуївського районів. При цьому триває робота з розмінування Харківської області. Піротехнічні підрозділи протягом доби знешкодили 176 вибухонебезпечних предметів.



Джерело: https://t.me/DSNS_Kharkiv
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися