Які харківські поїзди прибудуть пізніше (СПИСОК)

У компанії розповіли, що жодного поїзда далекого сполучення не скасували

“Укрзалізниця” відновила енергопостачання на всіх головних дільницях  і поступово стабілізує рух пасажирських поїздів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію “Укрзалізниці”. 

Станом на 10:00 24 рейсів перевізника прямують із затримками понад годину, 18 рейсів затримуються в межах години. 23 поїздів продовжують курсувати за графіком. У компанії розповіли, що жодного поїзда далекого сполучення не скасували.

Серед рейсів затримуються наступні харківські поїзди:

  • №91/92 Харків — Одеса (+6 годин);

  • №1/2 Харків — Івано-Франківськ (+3 год 03 хв);

  • №65/66 Умань — Харків (+2 год 26 хв);

  • №45/46 Харків — Ужгород (+1 год 36 хв);

  • №93/94 Харків — Хелм (+1 год 09 хв);

  • №21/22 Харків — Трускавець (+42 хв);

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що минулої доби російські війська завдали масованого ракетного удару по цивільній та енергетичній інфраструктурі України. По Харківській області окупанти обстріляли 10-ма ракетами комплексу С-300, ще 2 крилаті ракети збили сили ППО. Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів, що вся Харківська область та Харків були знеструмлені. Наразі електропостачання відновили на всій території області та міста.

Крім того, ворожі війська обстріляли з артилерії населені пункти Харківського та Чугуївського районів. В обласному центрі екстреної медичної допомоги розповіли, що в Ізюмі 19-річний чоловік отримав вибухову травму – розбирав на подвір'ї боєприпас. Він був госпіталізований з осколковими пораненнями.  При цьому триває робота з розмінування Харківської області. Піротехнічні підрозділи протягом доби ліквідували 176 вибухонебезпечних предметів.




Джерело: https://t.me/UkrzalInfo
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися