Ситуація у Харківській області: що відбувається недалеко від кордону з РФ та лінії зіткнення

За добу піротехніки ДСНС у Харківській області знешкодили 218 вибухонебезпечних предметів

Ворожі війська продовжують обстрілювати населені пункти Харківської області. Під ворожим вогнем залишаються території, що розташовані недалеко від кордону з РФ та лінією зіткнення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Найбільше потерпає від обстрілів Куп'янський район. У неділю, 18 грудня, внаслідок обстрілу смт Ківшарівка Куп'янського району під час чергування отримав осколкове поранення 31-річний фельдшер. Його госпіталізували. Медики оцінюють стан пораненого як легкий.

В смт Дворічна у результаті ворожих обстрілів було пошкоджено приватний будинок та господарські споруди. Обійшлося без постраждалих.

Також протягом доби ворог обстрілював райони населених пунктів:

  • Вовчанськ Чугуївського району,

  • Стрілеча та Глибоке Харківського району,

  • Новомлинськ Куп'янського району та інші.

На деокупованих територіях Харківщини триває розмінування. За добу піротехніки ДСНС знешкодили 218 вибухонебезпечних предметів.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області після успішного контрнаступу ЗСУ продовжують виявляти осіб, причетних до диверсійної діяльності та колаборантів. Очільник області Олег Синєгубов повідомив, що на території Харківської області проводиться системна робота з викриття людей, які співпрацювали з російськими окупантами. Наразі відомо про понад 2300 фактів злочинної діяльності проти основ національної безпеки в області. Також за даними Національної поліції, було відкрито понад 30 кримінальних проваджень за статтею "Диверсія". До того ж за інформацією обласної прокуратури, про підозру у колабораціонізмі оголосили 396 особам.




Джерело: https://t.me/kharkivoda
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися