Ворожі обстріли спричинили масштабну пожежу в одному з районів Харківської області

В Ізюмському районі у результаті ракетних ударів виникла масштабна пожежа

Ворожі війська не припиняють обстрілювати населені пункти Харківської області. Під вогнем загарбників опинилися Харківський, Чугуївський та Куп’янський райони. Також під ракетний обстріл потрапив Ізюмський район. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію керівника Харківської ОВА Олега Синєгубова. 

Напередодні від інтенсивного ворожого вогню потерпали Вовчанськ та села Вовчанської громади:

  • Стариця,

  • Гатище,

  • Вовчанські хутори.

За попередніми даними, постраждалих не було.  

Керівник ХОВА розповів, що з артилерії ворог бив по Куп’янському районі. Під обстріл потрапив і районний центр. У селищі міського типу Дворічна виникала пожежа у житловому будинку.  

За словами Олега Синєгубова, близько 2 години ночі війська РФ обстріляли Ізюмський район. У результаті ракетних ударів виникла масштабна пожежа на цивільному об’єкті промислової інфраструктури. Постраждалих не було. На місці працюють рятувальники.  

Олег Синєгубов наголосив, що 300 днів повномасштабного вторгнення російських військ наші ЗСУ мужньо боронять Харківську область.

“Хлопці та дівчата не віддають жодного сантиметра українських територій. Віримо в Перемогу і дякуємо Збройним Силам України!”, - зазначив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Ізюмському районі двоє чоловіків підірвались на міні. Від отриманих травм жителі села Довгеньке загинули. У поліції розповіли, що 17 грудня близько 12:00 Ізюмське районне управління поліції отримало інформацію про те, що 15 грудня двоє чоловіків 50 та 52 років перестали виходити на зв'язок.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися