Росіяни знову спробували наступати на Харківщині – Генштаб

Росіяни з літака обстрілювали Харківщину.

За минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів в районах двадцяти п’яти населених пунктів. Серед них – Масютівка Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генштабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку ворог обстріляв з артилерії позиції наших військ в районах населених пунктів: Вільча, Веселе, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Варварівка, Вільхуватка і Дворічна на Харківщині. Також, противник задіяв  ударний БпЛА та армійську авіацію біля Красного Харківської області.

На Куп’янському напрямку вогневого ураження зазнали райони населених пунктів Новомлинськ, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка і Крохмальне Харківської області.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Що буде з метро Харкова на новорічні свята

З 18 грудня посадка до вагонів поїздів Салтівської лінії обмежена.

У зв’язку з проведенням масових заходів на станціях Харківського метрополітену, з 18 грудня по 7 січня, буде тимчасово обмежена посадка до вагонів поїздів, що курсують Салтівської лінією метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського метрополітену.

У напрямку від станції "Історичний музей" до станції "Героїв праці" не буде відбуватися посадка у останній (п’ятий) вагон. У напрямку від станції "Героїв праці" до станції "Історичний музей" не буде відбуватися посадка у перший вагон. "Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену", – зазначили у комунальному підприємстві.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися