Що буде з метро Харкова на новорічні свята

З 18 грудня посадка до вагонів поїздів Салтівської лінії буде обмежена

У зв’язку з проведенням масових заходів на станціях Харківського метрополітену, з 18 грудня по 7 січня, буде тимчасово обмежена посадка до вагонів поїздів, що курсують Салтівської лінією метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського метрополітену.

У напрямку від станції "Історичний музей" до станції "Героїв праці" не буде відбуватися посадка у останній (п’ятий) вагон.

У напрямку від станції "Героїв праці" до станції "Історичний музей" не буде відбуватися посадка у перший вагон.

"Просимо вас враховувати вказані зміни та рівномірно розміщуватися по платформі під час користування Салтівською лінією метрополітену", – зазначили у комунальному підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Окупанти вдарили по Харківщині десятьма ракетами – Синєгубов

Масований обстріл України 16 грудня.

На місцях влучань працюють всі профільні служби.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов розповів про ситуацію у Харківській області станом на 10:30 в етері національного телемарафону.

Очільник області зазначив, що через обстріли пошкоджені об’єкти критичної інфраструктури, енергетики та фахівці ДСНС працюють на місцях влучань. Попередньо – без постраждалих.

У місті Харків світла немає, по області – є перебої. Працюємо на відновленням електропостачання.

"Ми розуміємо, що частково у нас спрацювала автоматика, і було відключення електроенергії для того, щоб унеможливити ще більші пошкодження через перепади напруги", – зазначив начальник ОВА.

У Харкові та області через знеструмлення виникли проблеми: подробиці

Метро працює у місті лише як укриття.

Через ранковий обстріл Харкова та області рашистами знеструмлений Харківський метрополітен, а також є проблеми з відправленням потягів "Укрзалізниці".

Харківський метрополітен о 09:19: "Шановні пасажири! Тимчасово припинено рух лініями Харківського метрополітену. Приносимо вибачення за тимчасові незручності!"

Харківський метрополітен о 10:05: "Шановні харків’яни! Незважаючи на зупинку руху поїздів усі станції Харківського метрополітену працюють у якості укриття".

"Укрзалізниця" о 09:41: "Через пошкодження енергетичної інфраструктури низка залізничних дільниць у Харківський, Кіровоградській, Донецькій та Дніпропетровській областях знеструмлена.

Наразі пасажирські електропоїзди у цих регіонах прямуватимуть під резервними тепловозами. Зберігайте спокій, слідкуйте за оновленнями інформації на офіційних каналах Укрзалізниці та вокзалах. Посадка та висадка триває через підземні переходи".



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися