Олег Синєгубов закликав мешканців Харківщини евакуюватися

Також він зазначив, що повертатися додому поки що небезпечно.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що ворог продовжує вчиняти спроби наступу на тих чи інших ділянках фронту, але кожного разу отримує жорстку відсіч від ЗСУ та несе втрати. В цілому, ситуація вздовж лінії зіткнення на території Харківської області контрольована. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

"Останнім часом дещо гаряче на Куп’янському напрямку. Окупанти продовжують обстрілювати позиції наших військових та мирні помешкання місцевих жителів. На жаль, в тих районах перебувати небезпечно, тому закликаю всіх місцевих до добровільної евакуації, а тих, хто вже поїхав — поки що не повертатися у прифронтові райони з міркувань безпеки", — наголосив Олег Синєгубов.

Він також підкреслив, що Харківщина постійно працює над підвищенням обороноздатності, бо росіяни ані на секунду не відмовляються від злочинної ідеї захоплення території регіону.

"Ми готові до будь-якого розвитку подій на фронті та опрацьовуємо усі можливі сценарії. У нас підготовлена ешелонована оборона, яка постійно вдосконалюється, добре працює розвідка, є мотивовані та підготовлені кадри та сучасне озброєння", — наголосив начальник Харківської ОВА.

Олег Синєгубов додав, що Збройні сили України готові дати відсіч ворогу на усіх можливих напрямках.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росія продовжує вогневе ураження Харківської області одразу на двох напрямках

Більше 16 населених пунктів зазнали ворожих обстрілів.

За минулу добу ворог не полишає наміру зруйнувати населені пункти Харківської області та тероризувати мирне населення, що залишилося в деокупованих містах та селах області. З 21 на 22 грудня обстрілу зазнали населені пункти на двох напрямках. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

На Слобожанському напрямку танкових та артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Червона Зоря, Козача Лопань, Веселе, Варварівка, Стариця, Вовчанськ, Вільча, Черняків, Чугунівка та Амбарне Харківської області.

На Куп’янському напрямку під вогневе ураження потрапили Новомлинськ, Куп’янськ, Кислівка, Котлярівка, Крохмальне і Берестове Харківської області.

У Харківській області на міні підірвався трактор

Трагічна подія сталася під час сільськогосподарських робіт.

У Харківській області 21 грудня під час роботи на міні підірвався трактор. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Печенізького селищного голови Олександра Гусарова.

"Сьогодні в нашій громаді сталася трагічна подія. Під час виконання сільськогосподарських робіт в полі на ворожій міні підірвався трактор. Тракторист отримав поранення і зараз перебуває в обласній лікарні", – написав Гусаров.

Він також звернувся до мешканців громади, та зазначив, що частина полів, лісових масивів, водоймищ та інших ділянок Печенізької громади досі залишаються необстеженими. Роботи з розмінування тривають. "Закликаю всіх бути максимально обережними, не чіпати підозрілі предмети, а у разі їх виявлення негайно повідомляти службу з надзвичайних ситуацій за номерами 101 або 057656-12-14", – написав він.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися