У Харкові лунають вибухи: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Керівник ХОВА Олег Синєгубов припустив, що був ракетний обстріл

У Харкові оголосили сигнал повітряної тривоги. А перед цим лунали вибухи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію місцевих Telegram-каналів.

За непідтвердженою офіційно інформацією - Харків під обстрілом ЗРК С-300. Також ймовірно є один “приліт” та одне успішне відпрацювання ППО.

Керівник Харківської ОВА Олег Синєгубов написав: “До уваги жителів Харкова та області: будьте в укриттях!”. Керівник ХОВА офіційну інформацію про ситуацію в місті поки не оприлюднив.

Згодом Олег Синєгубов у прямому ефірі підтвердив удар по Харкову і припустив, що це був ракетний удар. “Зараз будемо з'ясовувати, підрозділи ДСНС будуть направлятися на місце для ліквідації наслідків”. Він зазначив, що в місті оголошена повітряна тривога і йдуть удари по Харкову.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що вночі 20 грудня 2022 року російські військові вчергове здійснили обстріл нафтогазової інфраструктури Групи Нафтогаз. Ворожі ракети влучили в один з об’єктів у Харківській області. На місці виникла масштабна пожежа. Станом на 12:00 повідомляли, що триває її ліквідація. Постраждалих немає. “Збитки оцінимо пізніше, після завершення роботи рятувальників, але я впевнений: все зруйноване буде відновлено. На відміну від репутації країни-терориста, яка ще довго залишатиметься вигнанцем на світовій арені”, — зазначив голова правління НАК “Нафтогаз України” Олексій Чернишов.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися