У Харкові відновлюють будинок, що постраждав від обстрілів росіян (ФОТО)

Наразі виконуються роботи по усуненню пошкоджень від обстрілів.

У Холодногірському районі, на вул. Полтавський Шлях, спеціалісти КП "Харківспецбуд" продовжують ремонтувати житловий будинок, який постраждав внаслідок ворожої агресії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, виконують роботи з посилення стін металевим каркасом, відновлення цегляної кладки та встановлення пластикових віконних блоків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

У Харкові продовжують відкриватися ялинкові базари до новорічних свят (ЦІНИ)

Ціни варіюються від 150 до 5350 гривень.

На сьогоднішній день зареєстровано 33 таких майданчики, де можна придбати новорічні дерева чи композиції. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема у Шевченківському, Слобідському, Немишлянському, Салтівському, Основ’янському, Холодногірському та Індустріальному районах міста можна вже придбати ялинки. Також продаж ялинок здійснюється на території деяких ринків міста – Сумському, Новосалтівському, Кінному, "Промінь" та ін.

Вартість ялинок стартує в середньому від 200 грн залежно від розміру. Максимальний цінник на ялинковому базарі – 1500 грн. Невеликі композиції з гілок на підставці коштують від 150 грн.

В спеціалізованих відділах новорічних товарів у гіпермаркетах в наявності є штучні ялинки. Ціни на них залежать від розміру, виду, країни-виробника та інших характеристик. До прикладу, ялинка зелена лита заввишки 120 см коштує 1500 грн, ялинка європейська зелена засніжена 190 см – 2100 грн, ялинка смерека зелена 210 см – 5350 грн.

У Харкові в районі Журавлівки вирубують дерева

Будівництва на місті спиляних дерев не планується.

Після відповідних обстежень, із санітарних причин, 243 дерева підлягають вирубці у районі Журавлівки (біля ТРЦ "Караван"). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міськради.

Як повідомив заступник міського голови з питань цифрової трансформації Сергій Кузьмін, на їхньому місці навесні висадять нові рослини. Будівництво будівель там не планується. "І харків'яни зможуть гуляти у молодому сосновому лісі без нагадувань про бойові дії. Це рекреаційна зона, і за новим Генпланом міста Харкова у майбутньому там передбачено розмістити лише об'єкти для дозвілля громадян, у тому числі велодоріжки", - підкреслив Сергій Кузьмін. У міськраді зазначають, що спиляні дерева підуть на дрова для потреб харків'ян.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися