В одному з районів Харкова видали продуктові набори: хто отримав

Набори видали від організації ADRA Ukraine.

За ініціативою Харківського міського голови Ігоря Терехова налагоджена спільна робота адміністрацій районів з благодійними організаціями та фондами. В районах Харкова продовжується видача продуктових наборі населенню. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Зокрема, завдяки взаємодії Адміністрації Індустріального району та громадської організації "Я врятований" було надано гуманітарну допомогу у вигляді продуктових наборів від благодійного фонду ADRA Ukraine  окремим громадським організаціям району.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Вечірні вибухи в Харкові: де сталися "прильоти"

Вибухи харків’яни чули ще до оголошення "повітряної тривоги".

Учора ввечері близько 19:07 пролунали звуки вибухів у Харкові. Лише через хвилину на території області було оголошено "повітряну тривогу". Одразу після вибухів начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов повідомив, що окупанти наносять удари, та закликав усіх перебувати в укриттях.

Пізніше місцеві телеграм-канали повідомили про "прильоти" в області.

По даним Генерального Штабу ЗСУ станом на ранок, на Слобожанському напрямку обстановка без суттєвих змін, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Рятувальники ДСНС повідомили, що за добу з 26 на 27 грудня в області пожежі, спричинені ворогом, зафіксовані в Дворічанській та Куп’янській територіальних громадах. Горіли житлові будинки. Постраждалих не виявлено.

На Слобожанському напрямку вогневого впливу зазнали райони населених пунктів Глибоке, Красне, Стариця, Огірцеве, Новомлинськ, Дворічна та Куп’янськ Харківської області.

На Куп’янському напрямку ворог обстрілював з танків, ствольної та реактивної артилерії райони населених пунктів Берестове, Тавільжанка, Табаївка, Крохмальне і Першотравневе на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися