Поліція розшукує маленького харків'янина, батьків якого розстріляли окупанти (ФОТО)

Хлопчика забрав хрещений батько та на даний час місцеперебування дитини не встановлене

Поліція встановлює місцеперебування 5-річного хлопчика. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію поліції Харківської області.

Відділ поліції № 3 Харківського РУП № 1 ГУНП в Харківській області розшукує Ярослава Майгура, 2017 року народження. Відомо, що у квітні 2022 року мешканець Харкова та його батьки, через постійні обстріли, переїхали до селища Куп’янськ-Вузловий. У вересні на автодорозі між смт Куп’янськ-Вузловий та с. Курилівка окупанти розстріляли колону цивільних авто. На місці від обстрілу померли мати та батько дитини. Хлопчика забрав хрещений батько та на даний час місцеперебування дитини не встановлене.

Прикмети дитини: на вигляд 4-6 років, худорлявої статури, світле коротке волосся.

picture

“Шановні громадяни, якщо ви маєте будь-яку інформацію про розшукуваного, просимо повідомити до відділу поліції № 3 ХРУП № 1 ГУНП в Харківській області за адресою: м. Мерефа, вул. Дніпровська, 211 або за телефонами 102, 050-728-20-81”, - звернулися у поліції до громадян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що суд визнав винними чотирьох військових РФ у порушенні законів та звичаїв війни, вчиненому за попередньою змовою групою осіб. 23 грудня суд призначив військовим РФ покарання у вигляді 11 років позбавлення волі. Прокурори у суді довели, що на початку вересня 2022 року під час окупації смт Борова Ізюмського району військові РФ катували трьох учасників АТО. Інформацію  про українських військових росіянам передавав співробітник ФСБ РФ. Після вчинення тортур російські військові відпустили потерпілих.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися