У Харківській області лінія зіткнення залишається без змін – Роман Семенуха

Про деокупацію нових територій мова не йде.

Заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха 28 грудня в ефірі всеукраїнського телемарафону розповів про ситуацію в регіоні, інформують "Коментарі. Харків".

За його словами, впродовж доби під ударами рашистів опинилися громади Харківського, Куп'янського і частини Ізюмського районів.

"Близько 10:00 окупанти ракетами С-300 завдали удару Слобідському району міста Харкова. Ворожі боєприпаси влучили у промислову зону. В результаті обстрілу постраждав 48-річний чоловік. Наразі від перебуває у лікарні, стан — середньої тяжкості. Медики надають чоловікові необхідну допомогу", — розповів Роман Семенуха.

Заступник начальника ХОВА також додав, що станом на сьогодні у частині Куп'янського району тривають бойові дії, кілька десятків сіл тимчасово окуповані.

"Ворог малими штурмовими групами пробує атакувати, але Збройні Сили України дають жорстку відсіч загарбникам", - підкреслив Роман Семенуха.

Він додав, що у Харківській області лінія зіткнення з ворогом залишається без змін.

Нагадаємо, що Інститут вивчення війни зробив припущення, що на Харківщині було звільнено щонайменше два населених пункти – Тавільжанку та Гряниківку. Таке припущення в ІВВ зробили через те, що Генеральний Штаб ЗСУ почав подавати ці населені пункти у щоденних зведеннях про обстріли російських військ. Раніше таких повідомлень не було. Офіційних коментарів Генштабу з приводу де окупації нових територій не було.


Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Російський снаряд влучив у багатоповерхівку – Синєгубов

Ворог не припиняє обстрілювати мирні населені пункти Харківщини в Куп'янському районі. Вчора приблизно об 11:30 ворожий снаряд влучив в житловий багатоквартирний будинкок в с. Ківшарівка. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова.

Квартира зазнала значних руйнувань. За попередньою інформацією, обійшлося без постраждалих.

Внаслідок обстрілу Харкова поранено людину – Олег Синєгубов

Учора вранці російські війська нанесли черговий ракетний удар по Харкову. За інформацією начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова, ракета влучила в Слобідському районі Харкова.

Внаслідок вибуху поранення отримав 48-річний чоловік. Він зараз перебуває у лікарні у стані середньої тяжкості.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися