У Харкові подякували волонтерам, які допомагали пережити містянам важкі часи (ФОТО)

Мер міста відзначив подяками усіх небайдужих за допомогу харків’янам.

У переддень Нового року мер Харкова зустрівся з волонтерською спільнотою міста. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Ігор Терехов відзначив Подяками міського голови кращих представників благодійних та гуманітарних організацій, громадських фондів та спілок, які брали активну участь у волонтерській діяльності міста.

Харківський міський голова подякував небайдужим за те, що евакуйовували харків‘ян з небезпечних районів, надавали медичну допомогу, забезпечували жителів їжею та речами першої необхідності.

"Напередодні новорічних свят ми всі, наче маленькі діти, віримо у дива та казку. Я б хотів від усього серця побажати нам в наступному році єдності, згуртованості, віри в перемогу, бажання жити і невпинно продовжувати допомагати тим, хто цього найбільше потребує. Дякую вам за вашу працю, за те, що жодного дня з початку повномасштабної війни ви не залишали свій волонтерський фронт. Разом ми рятували людей, вивозили людей з-під обстрілів, розбирали завали. Та й зараз долаємо чимало нових потужних викликів. Без вас ми би не впоралися", — зазначив у вітальному слові мер.

Подяки міського голови отримали представники близько 15 благодійних організацій, серед яких – Всеукраїнський офіс чеської гуманітарної організації "Людина у біді", Благодійний фонд "Дияконія Україна", Громадська спілка "EP Ukraine", Благодійна організація "ADRA Ukraine", Міжнародна організація "World Central Kitchen", благодійна організація "Благодійний фонд "Лікарі без кордонів, Нідерланди" та інші.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни ввечері випустили 13 іранських Шахедів по Харківській області – є "прильоти"

Сили ППО збили більшість іранських дронів над Харківщиною.

Цієї ночі російські окупанти в чергове завдали удару по енергетичній інфраструктурі Харкова, застосувавши для цього 13 іранських БпЛА “Шахед-136”. 11 цих дронів підрозділи Сил оборони України збили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкову інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Вчора ввечері під час "повітряної тривоги" харків’яни та мешканці області чули вибухи, повідомлялося про помічених над містом ворожих безпілотників та роботу нашої ППО.

Мер міста Ігор Терехов повідомив про атаку дронами інфраструктурного об’єкту міста, також очільник області Олег Синєгубов закликав усіх бути максимаотно обережними та знаходитися в укриттях.

За даними Генштабу ЗСУ за добу на Слобожанському напрямку обстановка залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Також на Слобожанському напрямку артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Червона Зоря, Ветеринарне, Красне, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Стариця, Тернова, Новомлинськ та Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони понад 20 населених пунктів. Серед них – Синьківка, Вільшана, Куп’янськ, Кислівка і Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися