У Харківській області з’явилося ще дві переправи, де можна безпечно проїхати (ФОТО)

Усього росіяни зруйнували 25 мостів в області.

Упродовж минулого тижня дорожники з'єднали регіон ще двома переправами. Працівники дорожної служби продовжують забезпечувати логістику в області та працювати на життєво важливих маршрутах. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міністра інфраструктури України Олександра Кубракова.

Загалом в області було зруйновано 25 мостів, через 17 вже є проїзд, там звели тимчасові переправи та встановили тимчасові мости, ще 4 об'єкти – в роботі.

На автошляхах Харківщини дорожні бригади працюють з середини вересня, за цей час вдалося не лише відновити проїзд біля зруйнованих мостів, але й забезпечити проїзд ключовими маршрутами до сусідніх областей та звільнених населених пунктів.

Від наслідків ведення бойових дій було розчищено 588 км доріг державного значення та 24 км комунальних вулиць деокупованих міст.

На державних дорогах виконано комплекс робіт: ліквідація аварійної ямковості та ремонт дорожнього покриття, укріплення узбіч, демонтаж конструкцій зруйнованих мостів, поновлення розмітки, ремонт металевого бар'єрного огородження та автопавільйонів.

Роботи з відновлення дорожньої інфраструктури в області продовжуються.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Росіяни ввечері випустили 13 іранських Шахедів по Харківській області – є "прильоти"

Сили ППО збили більшість іранських дронів над Харківщиною.

Цієї ночі російські окупанти в чергове завдали удару по енергетичній інфраструктурі Харкова, застосувавши для цього 13 іранських БпЛА “Шахед-136”. 11 цих дронів підрозділи Сил оборони України збили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на ранкову інформацію Генерального Штабу ЗСУ.

Вчора ввечері під час "повітряної тривоги" харків’яни та мешканці області чули вибухи, повідомлялося про помічених над містом ворожих безпілотників та роботу нашої ППО.

Мер міста Ігор Терехов повідомив про атаку дронами інфраструктурного об’єкту міста, також очільник області Олег Синєгубов закликав усіх бути максимаотно обережними та знаходитися в укриттях.

За даними Генштабу ЗСУ за добу на Слобожанському напрямку обстановка залишається стабільною, ознак формування наступальних угруповань ворога не виявлено.

Також на Слобожанському напрямку артилерійських обстрілів зазнали райони населених пунктів Червона Зоря, Ветеринарне, Красне, Огірцеве, Гатище, Вовчанськ, Вовчанські Хутори, Стариця, Тернова, Новомлинськ та Дворічна на Харківщині.

На Куп’янському напрямку ворог обстріляв райони понад 20 населених пунктів. Серед них – Синьківка, Вільшана, Куп’янськ, Кислівка і Крохмальне Харківської області.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися