Харківські комунальники – як завжди: робота під час тривоги (ФОТО)

Харківські комунальні служби прибирають місто навіть під час тривоги.

У Харкові комунальні служби працюють навіть під час повітряної тривоги та запуску ракет. Бригади КП "Шляхрембуд" прибирають проїжджу частину вулично-дорожньої мережі міста.

За даними Харківської міськради, сьогодні, 29 грудня, у роботах задіяно 135 робітників та 84 одиниці спецтехніки.

За попередню добу для запобігання утворення ожеледиці було використано 21 куб. м піщано-сольової суміші та 3 т солі.

picture

Нагадаємо, що радник голови Офісу Президента України Михайло Подоляк повідомив про запуск більше 120 ракет по Україні. Ракети випущені по критичній інфраструктурі та мирним людям.

У Харкові мешканці також чують вибухи. Раніше повідомлялося про масштабний пуск ракет з Каспійського моря вбік України. Очільник області Олег Синєгубов закликав мешканців Харкова та області знаходитися в укриттях.

Також Укрзалізниця повідомляє про затримку поїздів сполученнями:

№7/8 Одеса-Головна — Харків +2:37

№1/2 Харків — Івано-Франківськ +1:07

№65/66 Умань — Харків +0:37

Ігор Терехов о 09:08: "Ракетна атака на Харків. У місті є серія вибухів. Попередньо – прильоти до Слобідського району. За якими об'єктами били та чи є постраждалі - інформація поки що уточнюється".

Олег Синєгубов о 09:51: "Харків та Харківська область під ударами ворожих ракет. Попередньо, є прильоти 4 ракет, ймовірно С-300, в Немишлянському та Основ'янському районах.

Під прицілом – критична інфраструктура. На місці працюють рятувальники. Інформація щодо руйнувань та постраждалих уточнюється.

Небезпека ще не минула. Залишайтеся в укриттях".

Робота метрополітену в Харкові відновлена.

Слідкуйте за подальшими повідомленнями.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли:

Повітряне командування "Схід" звернулося до мешканців Харкова та області

Наразі в повітряному просторі України спостерігають ворожі ракети.

Повітряне командування "Схід" повідомило про вчорашню роботу стосовно ворожих безпілотників – над Харківщиною було збито 11 ворожих дронів з 13. Також командування звернулося до українців з проханням не висвітлювати роботу сил ППО.

Наразі майже по всій Україні оголошено "повітряну тривогу", глави ОВА повідомляють про пуски ракет з Каспійського моря, очікується близько ста ракет. Жителів Харкова та області просять бути максимально обережними, не виходити з укриттів, зробити запаси води та їжі, зарядити павербанки та інші пристрої. Слідкуйте за наступними повідомленнями.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися