У Харкові знову “прильот”: що відомо (ОНОВЛЕНО)

Під обстрілом - інфраструктура в Індустріальному районі

Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив, що Харків знову обстріляли російські війська. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

“Знову б'ють по Харкову. Тепер під ударом інфраструктура в Індустріальному районі. Про руйнування та постраждалих інформація уточнюється”, - повідомив очільник міста. 

КП “Харківський метрополітен” повідомило, про тимчасове припинення руху лініями метро. Згодом рух Олексіївською та Салтівською лініями Харківського метрополітену відновили.

“Про відновлення руху Холодногірсько-заводською лінією метрополітену повідомимо додатково”, - зазначили в метрополітені.

А в місцевих Telegram-каналах повідомляють, що після “прильоту” у деяких споживачів зникло світло та вода. Також повідомляють про одного постраждалого.

Оновлено на 15:00

КП "Харківський метрополітен" повідомило про поновлення руху Холодногірсько-заводської лінії.

Заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко повідомив, що ворог ударив по енергооб'єкту в Харкові. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що заступник начальника Харківської ОВА Роман Семенуха під час ефіру національного телемарафону "Єдині новини" розповів про ситуацію в Харкові та області 29 грудня. Як він зазначив, ввечері ворожі війська здійснили масований обстріл безпілотниками “Шахед”. Приблизно 11 ракет було збито силами ППО над Харківською областю. Роман Семенуха зазначив, що у результаті вчорашніх обстрілів були влучання в критичну інфраструктуру. “Ще з вечора ДСНС там працюють і усувають завдані наслідки. Сьогодні зранку, на жаль, ми маємо 4 прильоти, ймовірно, із зенітно-ракетних комплексів С-300. Попередньо – без жертв”, – прокоментував чиновник.






Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися