Деякі будинки у Харкові залишилися без тепла: коли відновлять опалення

Російські війська вчора та сьогодні обстрілювали інфраструктурні об'єкти Харкова та області

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов ефірі національного телемарафону "Єдині новини" розповів про ситуацію на Харківщині після ворожих обстрілів, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Очільник області зазначив, що під час сьогоднішніх ранкових масованих ракетних ударів по Україні велика частина ворожих ракет була знищена силами ППО. Однак в Харкові зафіксовано 4 влучання в інфраструктурні об'єкти.

“На щастя, обійшлося без жертв та постраждалих. Зараз всі служби працюють в посиленому режимі, щоб оперативно ліквідувати всі наслідки”, - зазначив Олег Синєгубов.

Начальник ОВА розповів, що після 14:00 в області теж фіксували ракетні обстріли. Всі удари були націлені на критичну цивільну інфраструктуру. “На жаль, загинули 2 чоловіків. Ще одного госпіталізовано у середньому стані тяжкості”, - повідомив Олег Синєгубов. 

За його словами, внаслідок вчорашніх ударів по інфраструктурі Харкова близько тисячі будинків залишилися без опалення. Наразі спеціалісти виконують необхідні роботи, щоб в найкоротший час відновити подачу тепла.

“Маємо також приклад влучання російських ракет С-300 в болото при намаганні вразити один з об'єктів інфраструктури, що свідчить про якість їхньої армії. Україна переможе!”, - переконаний очільник ХОВА. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківський міський голова Ігор Терехов повідомив про обстріли Харкова. “Знову б'ють по Харкову. Тепер під ударом інфраструктура в Індустріальному районі. Про руйнування та постраждалих інформація уточнюється”, - повідомив очільник міста.




Джерело: https://t.me/synegubov
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися